team member image
RoodMicrotec
Financieren en groeien

Onze CEO heeft in het heden en verleden meerdere equity lines verstrekt aan RoodMicrotec. Al jaren fungeert hij bij dit bedrijf in de semicondutor wereld als stakeholder en financier. Mede dankzij deze deelname is RoodMicrotec in staat te groeien en haar strategie verder uit te bouwen.

team member image
Pharming
Investeren in de toekomst

Bij Pharming heeft onze CEO aan meerdere private placements deelgenomen en is hij mede verstrekker geweest in de convertible bond van ruim 16 miljoen in 2013, waardoor Pharmings BLA door de FDA in behandeling kon worden genomen. Na de goedkeuring door de FDA in juli 2014, maakt het Leidse biotech bedrijf na vele jaren ontwikkeling eindelijk kans om door te breken in de Verenigde Staten.

team member image
Euronext: diverse fondsen
Beurshandel, onderhandse plaatsingen & IPOs

Daarnaast hebben onze vennoten deel genomen aan meerdere onderhandse plaatsingen en emissies waaronder SnowWorld en Reesink en is onze CEO aanmerkelijk belanghouder (>5%) geweest in meerdere kleine beursgenoteerde fondsen. Dankzij de jarenlange ervaring van alle vennoten als beurshandelaren, is er uitstekende kennis in huis op het gebied van fundamentele en technische analyse van aandelen en de bijbehorende koersvorming en sentimentanalyse van de markt. Timing is hierbij essentieel.

team member image
Vastgoed en online initiatieven
Hard assets en private equity

Onze vennoten zijn ook buiten de beurs actief op het gebied van investeren. Zo investeren zij onder andere in gronden, edelmetaal, appartementen complexen en huurwoningen. Daarnaast ligt de focus steeds meer op private equity en zijn ze betrokken geweest bij meerdere online initiatieven op het gebied van beurshandel. Initiatieven waar inmiddels een goede exit heeft plaatsgevonden.